Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2752
Title: รายงานการวิจัยการเพิ่มปริมาณ CLA (conjugated linoleic acid)ในเนื้อโคขุนโดยการเสริมน้ำมันถั่วเหลืองหรือเมล็ดฝ้ายในอาหารข้นสำหรับโคขุน
Other Titles: Increased CLA (conjugated linoleic acid) in beef through supplementation of soybean oil or whole cottonseed in the concentrate for fattening beef
Authors: วิศิษฐิพร สุขสมบัติ
พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์
Keywords: CLA;โคขุน;น้ำมันถั่วเหลือง;เมล็ดฝ้าย
Issue Date: 2551
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์
Series/Report no.: SUT3-303-48-24-34
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2752
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT 3-303-48-24-34.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.47 MBAdobe PDFView/Open
SUT 3-303-48-24-34_abst.pdfบทคัดย่อ52.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.