Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2752
Title: | รายงานการวิจัยการเพิ่มปริมาณ CLA (conjugated linoleic acid)ในเนื้อโคขุนโดยการเสริมน้ำมันถั่วเหลืองหรือเมล็ดฝ้ายในอาหารข้นสำหรับโคขุน |
Other Titles: | Increased CLA (conjugated linoleic acid) in beef through supplementation of soybean oil or whole cottonseed in the concentrate for fattening beef |
Authors: | วิศิษฐิพร สุขสมบัติ พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์ |
Keywords: | CLA;โคขุน;น้ำมันถั่วเหลือง;เมล็ดฝ้าย |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ |
Series/Report no.: | SUT3-303-48-24-34 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2752 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT 3-303-48-24-34.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
SUT 3-303-48-24-34_abst.pdf | บทคัดย่อ | 52.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.