Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2698
Title: Concentration of Pineapple Juices using Osmotic Evaporation
Other Titles: การทำให้น้ำสับปะรดเข้มข้นด้วยการระเหยแบบออสโมติกผ่านเยื่อแผ่น
Authors: Chularat Hongvaleerat
Keywords: Concentration of Pineapple Juices;Osmotic Evaporation
Issue Date: 2007
Publisher: สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2698
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chularat_abst.pdfAbstract88.21 kBAdobe PDFView/Open
Chularat_full.pdfFulltext741.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.