Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2405
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศุกฤตย์ ไทยอุดม-
dc.date.accessioned2008-09-05T13:12:55Z-
dc.date.available2008-09-05T13:12:55Z-
dc.date.issued2548-
dc.identifier.citationSUTL: มทส สวทก.อ65 10.3.3 ศ72 2548en
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2405-
dc.descriptionผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.format.extent1228626 bytes-
dc.format.extent51619 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.subjectไอศครีมกะทิen
dc.subjectสมบัติวิทยากระแสของไหลen
dc.subjectโครงสร้างระดับจุลภาคen
dc.titleรายงานการวิจัยสมบัติวิทยากระแสของไหลและโครงสร้างระดับจุลภาคของส่วนผสมพร้อมทำไอศครีมกะทิen
dc.title.alternativeRheological properties and microstructure of coconut ice cream mixen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BIB1051_A.pdfเอกสารฉบับย่อ50.41 kBAdobe PDFView/Open
BIB1051_F.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.