Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2405
Title: รายงานการวิจัยสมบัติวิทยากระแสของไหลและโครงสร้างระดับจุลภาคของส่วนผสมพร้อมทำไอศครีมกะทิ
Other Titles: Rheological properties and microstructure of coconut ice cream mix
Authors: ศุกฤตย์ ไทยอุดม
Keywords: ไอศครีมกะทิ;สมบัติวิทยากระแสของไหล;โครงสร้างระดับจุลภาค
Issue Date: 2548
Citation: SUTL: มทส สวทก.อ65 10.3.3 ศ72 2548
Description: ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2405
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BIB1051_A.pdfเอกสารฉบับย่อ50.41 kBAdobe PDFView/Open
BIB1051_F.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.