Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2389
Title: รายงานการวิจัยการเร่งกระบวนการแปรรูปน้ำปลา
Other Titles: Accelerration of fish sauce processing
Authors: สุเวทย์ นิงสานนท์
Keywords: Acceleration
Issue Date: 2548
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Description: ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2389
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BIB1055_A.pdfเอกสารฉบับย่อ44.22 kBAdobe PDFView/Open
BIB1055_F.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.