Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2387
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจีรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล-
dc.date.accessioned2008-09-05T12:24:13Z-
dc.date.available2008-09-05T12:24:13Z-
dc.date.issued2548-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2387-
dc.descriptionผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.format.extent1602168 bytes-
dc.format.extent82076 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.subjectformationen
dc.titleรายงานการวิจัยการเกิดไบโอจีนิกเอมีนในน้ำปลากะตักและในเนื้อปลาสร้อยen
dc.title.alternativeFormation of biogentic amines in anchovy fish sauce and in julien mud carpen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BIB1036_A.pdfเอกสารฉบับย่อ80.15 kBAdobe PDFView/Open
BIB1036_F.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.