Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2387
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จีรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล | - |
dc.date.accessioned | 2008-09-05T12:24:13Z | - |
dc.date.available | 2008-09-05T12:24:13Z | - |
dc.date.issued | 2548 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2387 | - |
dc.description | ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.format.extent | 1602168 bytes | - |
dc.format.extent | 82076 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | en | en |
dc.subject | formation | en |
dc.title | รายงานการวิจัยการเกิดไบโอจีนิกเอมีนในน้ำปลากะตักและในเนื้อปลาสร้อย | en |
dc.title.alternative | Formation of biogentic amines in anchovy fish sauce and in julien mud carp | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
BIB1036_A.pdf | เอกสารฉบับย่อ | 80.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
BIB1036_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.