Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2387
Title: | รายงานการวิจัยการเกิดไบโอจีนิกเอมีนในน้ำปลากะตักและในเนื้อปลาสร้อย |
Other Titles: | Formation of biogentic amines in anchovy fish sauce and in julien mud carp |
Authors: | จีรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล |
Keywords: | formation |
Issue Date: | 2548 |
Description: | ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2387 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
BIB1036_A.pdf | เอกสารฉบับย่อ | 80.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
BIB1036_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.