Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2387| Title: | รายงานการวิจัยการเกิดไบโอจีนิกเอมีนในน้ำปลากะตักและในเนื้อปลาสร้อย |
| Other Titles: | Formation of biogentic amines in anchovy fish sauce and in julien mud carp |
| Authors: | จีรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล |
| Keywords: | formation |
| Issue Date: | 2548 |
| Description: | ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2387 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| BIB1036_A.pdf | เอกสารฉบับย่อ | 80.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
| BIB1036_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.