Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2387
Title: รายงานการวิจัยการเกิดไบโอจีนิกเอมีนในน้ำปลากะตักและในเนื้อปลาสร้อย
Other Titles: Formation of biogentic amines in anchovy fish sauce and in julien mud carp
Authors: จีรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
Keywords: formation
Issue Date: 2548
Description: ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2387
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BIB1036_A.pdfเอกสารฉบับย่อ80.15 kBAdobe PDFView/Open
BIB1036_F.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.