Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2367
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปิยะวรรณ กาสลัก | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-31T13:17:20Z | - |
dc.date.available | 2008-08-31T13:17:20Z | - |
dc.date.issued | 2551 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2367 | - |
dc.format.extent | 953137 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | แนวทางการผลิตอาหารตามหลักเกณฑ์ | en |
dc.subject | วิธีการผลิตที่ดีในผลิตภัณฑ์เห็ดแปรรูป | en |
dc.title | แนวทางการผลิตอาหารตามหลักเกณฑ์และวิธีการผลิตที่ดีในผลิตภัณฑ์เห็ดแปรรูป | en |
dc.title.alternative | Good manufacturing practice for processed mushroom products | en |
dc.type | Presentation | en |
Appears in Collections: | เอกสารประกอบการสอน (Teaching Publications) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1646_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 930.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.