Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2321
Title: | รายงานการวิจัยการพัฒนาสูตรไอศกรีมโดยใช้ไขมันและโปรตีนจากพืช |
Other Titles: | Development of ice cream formulation using fats and proteins from vegetable |
Authors: | ศุกฤตย์ ไทยอุดม |
Keywords: | การพัฒนาสูตรไอศกรีม;การใช้ไขมันและโปรตีนจากพืช |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2321 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bib1592_ab.pdf | บทคัดย่อ | 52.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
bib1592_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.