Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2321
Title: รายงานการวิจัยการพัฒนาสูตรไอศกรีมโดยใช้ไขมันและโปรตีนจากพืช
Other Titles: Development of ice cream formulation using fats and proteins from vegetable
Authors: ศุกฤตย์ ไทยอุดม
Keywords: การพัฒนาสูตรไอศกรีม;การใช้ไขมันและโปรตีนจากพืช
Issue Date: 2550
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2321
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bib1592_ab.pdfบทคัดย่อ52.09 kBAdobe PDFView/Open
bib1592_F.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.