Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2321
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศุกฤตย์ ไทยอุดม | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-30T18:45:37Z | - |
dc.date.available | 2008-08-30T18:45:37Z | - |
dc.date.issued | 2550 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2321 | - |
dc.format.extent | 2630872 bytes | - |
dc.format.extent | 53339 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | การพัฒนาสูตรไอศกรีม | en |
dc.subject | การใช้ไขมันและโปรตีนจากพืช | en |
dc.title | รายงานการวิจัยการพัฒนาสูตรไอศกรีมโดยใช้ไขมันและโปรตีนจากพืช | en |
dc.title.alternative | Development of ice cream formulation using fats and proteins from vegetable | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bib1592_ab.pdf | บทคัดย่อ | 52.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
bib1592_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.