Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2321| Title: | รายงานการวิจัยการพัฒนาสูตรไอศกรีมโดยใช้ไขมันและโปรตีนจากพืช |
| Other Titles: | Development of ice cream formulation using fats and proteins from vegetable |
| Authors: | ศุกฤตย์ ไทยอุดม |
| Keywords: | การพัฒนาสูตรไอศกรีม;การใช้ไขมันและโปรตีนจากพืช |
| Issue Date: | 2550 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2321 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| bib1592_ab.pdf | บทคัดย่อ | 52.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
| bib1592_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.