Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2285
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกนกอร อินทราพิเชฐ-
dc.date.accessioned2008-08-30T18:09:31Z-
dc.date.available2008-08-30T18:09:31Z-
dc.date.issued2549-
dc.identifier.citationSUT3-305-42-24-09en
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2285-
dc.format.extent2403130 bytes-
dc.format.extent100567 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subject3-Monochloropropane-1,2-diolen
dc.subjectซอสเห็ดปรุงรสen
dc.subjectซอสผลิตโดยเอนไซม์en
dc.subjectการปนเปื้อนสารen
dc.titleรายงานการวิจัยคุณภาพและการปนเปื้อนสาร 3-Monochloropropane-1,2-diol ของซอสเห็ดปรุงรสผลิตโดยการย่อยด้วยกรดและด่างและคุณภาพซอสผลิตโดยเอนไซม์en
dc.title.alternativeQualities and 3-monochloropropane-1,2-diol contamination of flavored mushroom sauce produced by acid and alkaline, and qualities of sauce produced by enzymatic hydrolysisen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bib1525_ab.pdfบทคัดย่อ98.21 kBAdobe PDFView/Open
bib1525_F.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.