Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2285
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กนกอร อินทราพิเชฐ | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-30T18:09:31Z | - |
dc.date.available | 2008-08-30T18:09:31Z | - |
dc.date.issued | 2549 | - |
dc.identifier.citation | SUT3-305-42-24-09 | en |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2285 | - |
dc.format.extent | 2403130 bytes | - |
dc.format.extent | 100567 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | 3-Monochloropropane-1,2-diol | en |
dc.subject | ซอสเห็ดปรุงรส | en |
dc.subject | ซอสผลิตโดยเอนไซม์ | en |
dc.subject | การปนเปื้อนสาร | en |
dc.title | รายงานการวิจัยคุณภาพและการปนเปื้อนสาร 3-Monochloropropane-1,2-diol ของซอสเห็ดปรุงรสผลิตโดยการย่อยด้วยกรดและด่างและคุณภาพซอสผลิตโดยเอนไซม์ | en |
dc.title.alternative | Qualities and 3-monochloropropane-1,2-diol contamination of flavored mushroom sauce produced by acid and alkaline, and qualities of sauce produced by enzymatic hydrolysis | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bib1525_ab.pdf | บทคัดย่อ | 98.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
bib1525_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.