Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2285| Title: | รายงานการวิจัยคุณภาพและการปนเปื้อนสาร 3-Monochloropropane-1,2-diol ของซอสเห็ดปรุงรสผลิตโดยการย่อยด้วยกรดและด่างและคุณภาพซอสผลิตโดยเอนไซม์ |
| Other Titles: | Qualities and 3-monochloropropane-1,2-diol contamination of flavored mushroom sauce produced by acid and alkaline, and qualities of sauce produced by enzymatic hydrolysis |
| Authors: | กนกอร อินทราพิเชฐ |
| Keywords: | 3-Monochloropropane-1,2-diol;ซอสเห็ดปรุงรส;ซอสผลิตโดยเอนไซม์;การปนเปื้อนสาร |
| Issue Date: | 2549 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Citation: | SUT3-305-42-24-09 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2285 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| bib1525_ab.pdf | บทคัดย่อ | 98.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
| bib1525_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.