Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2220
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชนิศา มณีรัตน์รุ่งโรจน์-
dc.contributor.authorขวัญกมล ดอนขวา-
dc.date.accessioned2008-08-27T08:42:27Z-
dc.date.available2008-08-27T08:42:27Z-
dc.date.issued2547-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2220-
dc.format.extent2483353 bytes-
dc.format.extent115301 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการจัดการ สำนักวิชาเทคโนโลยีสังคม มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.relation.ispartofseriesSUT2-205-47-24-36en
dc.subjectศักยภาพการพัฒนาทางการตลาดen
dc.subjectพืชสมุนไพรen
dc.subjectพืชสมุนไพรที่ใช้เป็นอาหารen
dc.subjectภาคตะวันออกเฉียงเหนือen
dc.titleรายงานการวิจัยศักยภาพการพัฒนาทางการตลาดของพืชสมุนไพรที่ใช้เป็นอาหารของภาคตะวันออกเฉียงเหนือen
dc.title.alternativeThe potential of development for marketing on the herbal foods in the Northeastern, Thailanden
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
639ABS.pdfบทคัดย่อ112.6 kBAdobe PDFView/Open
639FULL.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.