Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2211| Title: | รายงานการวิจัยการประยุกต์ใช้ Neural networks สําหรับการค้นหาค่าความเข้มข้นสําคัญของสารละลาย ฿-glucan |
| Other Titles: | Applying neural networks for rapid assessment of critical concentration of ฿-glucan suspensions |
| Authors: | รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์ |
| Keywords: | การประยุกต์ใช้ Neural networks;สารละลาย ฿-glucan;฿-glucan suspensions |
| Issue Date: | 2547 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT 3-305-44-12-47 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2211 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| BIB671_A.pdf | บทคัดย่อ | 35.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
| BIB671_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 258.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.