Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2211
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์ | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-27T08:25:42Z | - |
dc.date.available | 2008-08-27T08:25:42Z | - |
dc.date.issued | 2547 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2211 | - |
dc.format.extent | 264367 bytes | - |
dc.format.extent | 36856 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.relation.ispartofseries | SUT 3-305-44-12-47 | en |
dc.subject | การประยุกต์ใช้ Neural networks | en |
dc.subject | สารละลาย ฿-glucan | en |
dc.subject | ฿-glucan suspensions | en |
dc.title | รายงานการวิจัยการประยุกต์ใช้ Neural networks สําหรับการค้นหาค่าความเข้มข้นสําคัญของสารละลาย ฿-glucan | en |
dc.title.alternative | Applying neural networks for rapid assessment of critical concentration of ฿-glucan suspensions | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
BIB671_A.pdf | บทคัดย่อ | 35.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
BIB671_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 258.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.