Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2209
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAnulak Worratao-
dc.date.accessioned2008-08-27T08:22:32Z-
dc.date.available2008-08-27T08:22:32Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.isbn9745332348-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2209-
dc.format.extent648941 bytes-
dc.format.extent108942 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectTransglutaminaseen
dc.subjectTropical tilapiaen
dc.titlePurification and characterization of transglutaminase from tropical tilapia (Oreochromis niloticus)en
dc.title.alternativeการทำ บริสุทธิ์และคุณลักษณะของเอนไซม์ทรานสกลูทามิเนสจากปลานิล(Oreochromis niloticus)en
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anulak_abstract.pdfAbstract106.39 kBAdobe PDFView/Open
anulak_fulltext.pdfFulltext633.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.