Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2090
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศุกฤตย์ ไทยอุดม | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-26T16:13:28Z | - |
dc.date.available | 2008-08-26T16:13:28Z | - |
dc.date.issued | 2550 | - |
dc.identifier.citation | เกษตรสุรนารี'50 : หน้า 89-92 | en |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2090 | - |
dc.format.extent | 201832 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | สารปนเปื้อนในอาหาร | en |
dc.title | สารปนเปื้อนในอาหาร: สิ่งที่ผู้บริโภคชาวไทยหลีกเลี่ยงไม่ได้ จริงหรือ | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | บทความ (Articles) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
BIB1292_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 197.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.