Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1720
Title: | ผลของการเสริม Conjugated Linoleic acid (CLA) ต่อการเปลี่ยนแปลงทางสรีรวิทยาของเนื้อไก่ โดยศึกษาการเปลี่ยนแปลงต่อค่า โลหิตวิทยา เคมีและชีวเคมีของเลือด และความเป็นพิษ |
Authors: | จักรพันธ์ ชาสมบัติ Jakkhaphan Chasombat |
Keywords: | Conjugated Linoleic acid;CLA |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1720 |
ISBN: | 9745335665 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
jakkhaphan_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 180.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
jakkhaphan_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.