Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1718
Title: การผลิตซอสเห็ดปรุงรสโดยการย่อยด้วยเกรด ด่างและเอนไซม์
Authors: พรอริยา ฉิรินัง
Advisor: กนกอร อินทราพิเชฐ
Keywords: ซอสเห็ด;การผลิตซอส
Issue Date: 2548
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1718
ISBN: 9745335657
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pornariya_abstract.pdfเอกสารฉบับเต็ม124.01 kBAdobe PDFView/Open
pornariya_fulltext.pdfบทคัดย่อ1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.