Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1685
Title: | Product development of modified ice cream from soy protein and vegetable lipids |
Other Titles: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไอศกรีมดัดแปลงจากโปรตีนถั่วเหลืองและไขมันพืช |
Authors: | Thanomduang Saeli |
Keywords: | development;ice cream;soy protein;vegetable lipids |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1685 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
thanomduang_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 5.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
thanomduang_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 5.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.