Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1683
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBrent Corey Trela-
dc.date.accessioned2008-08-22T23:19:40Z-
dc.date.available2008-08-22T23:19:40Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.isbn9745335231-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1683-
dc.format.extent1298320 bytes-
dc.format.extent53484 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectWINEen
dc.subjectPHYTIC ACIDen
dc.titleIMPROVING WINE STABILITY WITH PHYTIC ACIDen
dc.title.alternativeการปรับปรุงความอยู่ตัวของไวน์ด้วยกรดไฟติกen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameสำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร-
dc.degree.levelปริญญาเอก-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
brent_abstract.pdfบทคัดย่อ52.23 kBAdobe PDFView/Open
brent_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.