Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1683
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Brent Corey Trela | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-22T23:19:40Z | - |
dc.date.available | 2008-08-22T23:19:40Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.isbn | 9745335231 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1683 | - |
dc.format.extent | 1298320 bytes | - |
dc.format.extent | 53484 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | WINE | en |
dc.subject | PHYTIC ACID | en |
dc.title | IMPROVING WINE STABILITY WITH PHYTIC ACID | en |
dc.title.alternative | การปรับปรุงความอยู่ตัวของไวน์ด้วยกรดไฟติก | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร | - |
dc.degree.level | ปริญญาเอก | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
brent_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 52.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
brent_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.