Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1683
Title: | IMPROVING WINE STABILITY WITH PHYTIC ACID |
Other Titles: | การปรับปรุงความอยู่ตัวของไวน์ด้วยกรดไฟติก |
Authors: | Brent Corey Trela |
Keywords: | WINE;PHYTIC ACID |
Issue Date: | 2005 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1683 |
ISBN: | 9745335231 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
brent_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 52.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
brent_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.