Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1683
Title: IMPROVING WINE STABILITY WITH PHYTIC ACID
Other Titles: การปรับปรุงความอยู่ตัวของไวน์ด้วยกรดไฟติก
Authors: Brent Corey Trela
Keywords: WINE;PHYTIC ACID
Issue Date: 2005
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1683
ISBN: 9745335231
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
brent_abstract.pdfบทคัดย่อ52.23 kBAdobe PDFView/Open
brent_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.