Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1678
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ถนอมดวง แซ่ลิ | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-22T22:30:53Z | - |
dc.date.available | 2008-08-22T22:30:53Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.citation | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1678 | - |
dc.format.extent | 5939387 bytes | - |
dc.format.extent | 5985462 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | en | en |
dc.subject | development | en |
dc.subject | soy protein | en |
dc.title | Product development of modified ice cream from soy protein and vegetable lipids | en |
dc.title.alternative | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไอศกรีมดัดแปลงจากโปรตีนถั่วเหลืองและไขมันพืช | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
thanomduang_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 5.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
thanomduang_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 5.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.