Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1677
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวัลภา ลาภภักดี-
dc.date.accessioned2008-08-22T22:21:17Z-
dc.date.available2008-08-22T22:21:17Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1677-
dc.format.extent763398 bytes-
dc.format.extent170161 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.subjectegg yolken
dc.subjectantibodiesen
dc.titlePreparation of specific egg yolk antibodies against slmonella enterica serovar enteritidisen
dc.title.alternativeการเตรียมสารภูมิต้านทานต่อเชื้อ Salmonella enterica serovar Enteritidis ในไข่ไก่en
dc.typeThesisen
dc.degree.nameสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
wallapa_abstract.pdfบทคัดย่อ166.17 kBAdobe PDFView/Open
wallapa_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม745.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.