Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1662
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจุฬาลักษณ์ เพชรพลอย-
dc.date.accessioned2008-08-22T19:44:36Z-
dc.date.available2008-08-22T19:44:36Z-
dc.date.issued2548-
dc.identifier.isbn9745335096-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1662-
dc.format.extent3346544 bytes-
dc.format.extent172913 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectเสถียรภาพต่อการเเช่เยือกเเข็งen
dc.subjectโปรตีนปลาน้ำจืดen
dc.titleการศึกษาเสถียรภาพต่อการแช่เยือกแข็งของโปรตีนปลาน้ำจืดen
dc.title.alternativeFROZEN STABILITY OF MUSCLE PROTEIN FROM FRESHWATER FISHen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
julalak_abstract.pdfบทคัดย่อ168.86 kBAdobe PDFView/Open
julalak_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.