Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1662
Title: การศึกษาเสถียรภาพต่อการแช่เยือกแข็งของโปรตีนปลาน้ำจืด
Other Titles: FROZEN STABILITY OF MUSCLE PROTEIN FROM FRESHWATER FISH
Authors: จุฬาลักษณ์ เพชรพลอย
Keywords: เสถียรภาพต่อการเเช่เยือกเเข็ง;โปรตีนปลาน้ำจืด
Issue Date: 2548
Publisher: สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1662
ISBN: 9745335096
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
julalak_abstract.pdfบทคัดย่อ168.86 kBAdobe PDFView/Open
julalak_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.