Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1662
Title: | การศึกษาเสถียรภาพต่อการแช่เยือกแข็งของโปรตีนปลาน้ำจืด |
Other Titles: | FROZEN STABILITY OF MUSCLE PROTEIN FROM FRESHWATER FISH |
Authors: | จุฬาลักษณ์ เพชรพลอย |
Keywords: | เสถียรภาพต่อการเเช่เยือกเเข็ง;โปรตีนปลาน้ำจืด |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1662 |
ISBN: | 9745335096 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
julalak_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 168.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
julalak_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.