Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1657
Title: การพัฒนากรรมวิธีการผลิตเนยแข็ง มอสซาเรลลา จากน้ำนมดิบที่เก็บรักษาด้วยระบบแล็กโทเพอร์ออกซิเดส (LP-system)
Other Titles: Process cevelopment of mozzarella cheese made from raw milk preserved by lactoperoxidase system (LP-system)
Authors: จิระเดช มณีรัตน์
Keywords: แล็กโทเพอร์ออกซิเดสในน้ำนมดิบ
Issue Date: 2549
Publisher: สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1657
ISBN: -
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
jiradechch_abst.pdfบทคัดย่อ3.4 MBAdobe PDFView/Open
jiradechch_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.