Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1657
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จิระเดช มณีรัตน์ | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-22T19:26:24Z | - |
dc.date.available | 2008-08-22T19:26:24Z | - |
dc.date.issued | 2549 | - |
dc.identifier.isbn | - | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1657 | - |
dc.format.extent | 3036774 bytes | - |
dc.format.extent | 3482097 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | แล็กโทเพอร์ออกซิเดสในน้ำนมดิบ | en |
dc.title | การพัฒนากรรมวิธีการผลิตเนยแข็ง มอสซาเรลลา จากน้ำนมดิบที่เก็บรักษาด้วยระบบแล็กโทเพอร์ออกซิเดส (LP-system) | en |
dc.title.alternative | Process cevelopment of mozzarella cheese made from raw milk preserved by lactoperoxidase system (LP-system) | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.level | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
jiradechch_abst.pdf | บทคัดย่อ | 3.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
jiradechch_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.