Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1657
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิระเดช มณีรัตน์-
dc.date.accessioned2008-08-22T19:26:24Z-
dc.date.available2008-08-22T19:26:24Z-
dc.date.issued2549-
dc.identifier.isbn--
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1657-
dc.format.extent3036774 bytes-
dc.format.extent3482097 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectแล็กโทเพอร์ออกซิเดสในน้ำนมดิบen
dc.titleการพัฒนากรรมวิธีการผลิตเนยแข็ง มอสซาเรลลา จากน้ำนมดิบที่เก็บรักษาด้วยระบบแล็กโทเพอร์ออกซิเดส (LP-system)en
dc.title.alternativeProcess cevelopment of mozzarella cheese made from raw milk preserved by lactoperoxidase system (LP-system)en
dc.typeThesisen
dc.degree.levelวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
jiradechch_abst.pdfบทคัดย่อ3.4 MBAdobe PDFView/Open
jiradechch_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.