Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1642
Title: ผลของส่วนผสมต่อโครงสร้างทางกายภาพและพันธะเคมีของเนื้อเทียมโปรตีนถั่วเหลือง
Other Titles: Effect of ingredients on physical structure and chemical linkages of soy proteinmeat analog
Authors: ขจีรัตน์ ระรื่นรมย์
Keywords: เนื้อเทียม;การแปรรูปอาหาร;โปรตีนจากพืช
Issue Date: 2548
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1642
ISBN: 9745334863
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kajirat.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.