Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1642| Title: | ผลของส่วนผสมต่อโครงสร้างทางกายภาพและพันธะเคมีของเนื้อเทียมโปรตีนถั่วเหลือง |
| Other Titles: | Effect of ingredients on physical structure and chemical linkages of soy proteinmeat analog |
| Authors: | ขจีรัตน์ ระรื่นรมย์ |
| Keywords: | เนื้อเทียม;การแปรรูปอาหาร;โปรตีนจากพืช |
| Issue Date: | 2548 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1642 |
| ISBN: | 9745334863 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Kajirat.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.86 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.