Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1624
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorRatchadaporn Oonsivilai-
dc.date.accessioned2008-08-22T15:44:58Z-
dc.date.available2008-08-22T15:44:58Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.isbn--
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1624-
dc.format.extent783276 bytes-
dc.format.extent769918 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectChromatographyen
dc.titleFunctional and nutraceutical properties of Rang Chuet (Thunbergia laurifolai lindl.) extractsen
dc.title.alternativeคุณสมบัติเชิงหน้าที่และโภชนเภสัชของสารสกัดรางจืดen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.levelวิทยาศาสตรดุษฎีบัณฑิต-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ratchadaporn_abst.pdfบทคัดย่อ751.87 kBAdobe PDFView/Open
ratchadaporn_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม764.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.