Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1624
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ratchadaporn Oonsivilai | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-22T15:44:58Z | - |
dc.date.available | 2008-08-22T15:44:58Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.isbn | - | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1624 | - |
dc.format.extent | 783276 bytes | - |
dc.format.extent | 769918 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | Chromatography | en |
dc.title | Functional and nutraceutical properties of Rang Chuet (Thunbergia laurifolai lindl.) extracts | en |
dc.title.alternative | คุณสมบัติเชิงหน้าที่และโภชนเภสัชของสารสกัดรางจืด | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.level | วิทยาศาสตรดุษฎีบัณฑิต | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ratchadaporn_abst.pdf | บทคัดย่อ | 751.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
ratchadaporn_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 764.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.