Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1624
Title: | Functional and nutraceutical properties of Rang Chuet (Thunbergia laurifolai lindl.) extracts |
Other Titles: | คุณสมบัติเชิงหน้าที่และโภชนเภสัชของสารสกัดรางจืด |
Authors: | Ratchadaporn Oonsivilai |
Keywords: | Chromatography |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1624 |
ISBN: | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ratchadaporn_abst.pdf | บทคัดย่อ | 751.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
ratchadaporn_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 764.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.