Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1624
Title: Functional and nutraceutical properties of Rang Chuet (Thunbergia laurifolai lindl.) extracts
Other Titles: คุณสมบัติเชิงหน้าที่และโภชนเภสัชของสารสกัดรางจืด
Authors: Ratchadaporn Oonsivilai
Keywords: Chromatography
Issue Date: 2006
Publisher: สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1624
ISBN: -
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ratchadaporn_abst.pdfบทคัดย่อ751.87 kBAdobe PDFView/Open
ratchadaporn_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม764.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.