Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1611
Title: | SELECTION OF YEAST STRAINS CONTAINING b-D-GLUCOSIDASE FOR IMPROVING AROMA IN WINE |
Other Titles: | การคัดเลือกสายพันธุ์ยีสต์ที่มีเอนไซม์เบต้ากลูโคซิเดสเพื่อเพิ่มความหอมในไวน์ |
Authors: | Patcharaporn Sripunya |
Keywords: | Wine;Saccharomyces cerevisiae Biotechnology |
Issue Date: | 2005 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1611 |
ISBN: | 9745334839 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Patcharaporn.pdf | FullText | 1.96 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.