Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1608
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPipat Lounglawan-
dc.date.accessioned2008-08-21T19:44:15Z-
dc.date.available2008-08-21T19:44:15Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.isbn9745334804-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1608-
dc.format.extent1176551 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectDairy cattleen
dc.subjectMilk Compositionen
dc.subjectFatty acidsen
dc.subjectConjugated linoleic aciden
dc.titleFactors affecting conjugated linoleic acid content of cow’s milken
dc.title.alternativeปัจจัยที่มีผลต่อปริมาณของ CONJUGATED LINOLEIC ACID ในน้ำนมโคen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameAnimal Production Technology-
dc.degree.levelปริญญาเอก-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pipat.pdfFullText1.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.