Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1608
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Pipat Lounglawan | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-21T19:44:15Z | - |
dc.date.available | 2008-08-21T19:44:15Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.isbn | 9745334804 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1608 | - |
dc.format.extent | 1176551 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | Dairy cattle | en |
dc.subject | Milk Composition | en |
dc.subject | Fatty acids | en |
dc.subject | Conjugated linoleic acid | en |
dc.title | Factors affecting conjugated linoleic acid content of cow’s milk | en |
dc.title.alternative | ปัจจัยที่มีผลต่อปริมาณของ CONJUGATED LINOLEIC ACID ในน้ำนมโค | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | Animal Production Technology | - |
dc.degree.level | ปริญญาเอก | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.