Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1598
Title: Trans-resveratrol and other phenolic compounds of some sut grapes and wines and their changes during vinification process
Other Titles: TRANS-RESVERATROL และสารประกอบฟีนอลิกอื่น ๆ ขององุ่นและไวน์ มทส และการเปลี่ยนแปลงระหว่างกระบวนการผลิตไวน์
Authors: จิรายุส วรรัตน์โภคา
Keywords: Wines;Grapes
Issue Date: 2005
Publisher: สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1598
ISBN: 9745335193
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
jirayus_abstract.pdfบทคัดย่อ85.55 kBAdobe PDFView/Open
jirayus_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.