Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1598| Title: | Trans-resveratrol and other phenolic compounds of some sut grapes and wines and their changes during vinification process |
| Other Titles: | TRANS-RESVERATROL และสารประกอบฟีนอลิกอื่น ๆ ขององุ่นและไวน์ มทส และการเปลี่ยนแปลงระหว่างกระบวนการผลิตไวน์ |
| Authors: | จิรายุส วรรัตน์โภคา |
| Keywords: | Wines;Grapes |
| Issue Date: | 2005 |
| Publisher: | สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1598 |
| ISBN: | 9745335193 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| jirayus_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 85.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
| jirayus_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.