Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1588
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Siriwan Nawong | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-21T17:11:14Z | - |
dc.date.available | 2008-08-21T17:11:14Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.isbn | - | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1588 | - |
dc.format.extent | 1305380 bytes | - |
dc.format.extent | 108720 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | Fish sauce fermentation | en |
dc.subject | Collection of fish sauce samples | en |
dc.title | Isolation, selection and identificatin of proteinase-producing bacteria from fish sauce fermentation to be used as starter cultures | en |
dc.title.alternative | การแยก คัดเลือก และระบุสายพันธุ์แบคทีเรียที่ผลิตเอนไซม์โปรติเนสจากน้ำปลาเพื่อใช้เป็นกล้าเชื้อ | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.level | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
siriwan_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 106.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
siriwan_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.