Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1582
Title: | Production of bacteriocins by lactococcus lactis TISTR 1401 and application in pork meatballs |
Other Titles: | การผลิตแบคเทอริโอซินจาก Lactococcus lactes TISIR 1401 และการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์ลูกชิ้นหมู |
Authors: | Saroj Gosaarak |
Keywords: | Bacteriocins;Bacterial strains;Bacteriocin assay |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1582 |
ISBN: | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
saroj_abst.pdf | บทคัดย่อ | 583.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
saroj_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.