Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1582
Title: Production of bacteriocins by lactococcus lactis TISTR 1401 and application in pork meatballs
Other Titles: การผลิตแบคเทอริโอซินจาก Lactococcus lactes TISIR 1401 และการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์ลูกชิ้นหมู
Authors: Saroj Gosaarak
Keywords: Bacteriocins;Bacterial strains;Bacteriocin assay
Issue Date: 2006
Publisher: สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1582
ISBN: -
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
saroj_abst.pdfบทคัดย่อ583.3 kBAdobe PDFView/Open
saroj_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.