Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1578
Title: | การเพิ่มปริมาณ conjugated linoleic acid (CLA) ในผลิตภัณฑ์โยเกิร์ตโดยกระบวนการหมักด้วยแบคทีเรียกรดแล็กติก |
Other Titles: | Increasing in conjugated linoleic acid (CLA) contents of yoghurt by fermentation with lactic acid bacteria |
Authors: | อัยรา พันอนุ |
Keywords: | conjugated linoleic acid (CLA);ผลิตภัณฑ์โยเกิร์ต;กระบวนการหมัก;แบคทีเรียกรดแล็กติก |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1578 |
ISBN: | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_abstract9.pdf | บทคัดย่อ | 166.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
_fulltext 9.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.