Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1578Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | อัยรา พันอนุ | - |
| dc.date.accessioned | 2008-08-21T15:52:42Z | - |
| dc.date.available | 2008-08-21T15:52:42Z | - |
| dc.date.issued | 2549 | - |
| dc.identifier.isbn | - | - |
| dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1578 | - |
| dc.format.extent | 1910540 bytes | - |
| dc.format.extent | 170940 bytes | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.language.iso | th | en |
| dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
| dc.subject | conjugated linoleic acid (CLA) | en |
| dc.subject | ผลิตภัณฑ์โยเกิร์ต | en |
| dc.subject | กระบวนการหมัก | en |
| dc.subject | แบคทีเรียกรดแล็กติก | en |
| dc.title | การเพิ่มปริมาณ conjugated linoleic acid (CLA) ในผลิตภัณฑ์โยเกิร์ตโดยกระบวนการหมักด้วยแบคทีเรียกรดแล็กติก | en |
| dc.title.alternative | Increasing in conjugated linoleic acid (CLA) contents of yoghurt by fermentation with lactic acid bacteria | en |
| dc.type | Thesis | en |
| dc.degree.name | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
| dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| _abstract9.pdf | บทคัดย่อ | 166.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
| _fulltext 9.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.