Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1519
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิทธวัช โมฬี-
dc.date.accessioned2008-08-21T03:34:27Z-
dc.date.available2008-08-21T03:34:27Z-
dc.date.issued2545-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1519-
dc.format.extent40573 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectรำสกัดน้ำมันอาหารen
dc.subjectไก่เนื้อen
dc.titleผลของการใช้รำสกัดน้ำมันอาหารต่อสมรรถภาพการผลิตของไก่เนื้อen
dc.title.alternativeEffects of defatted rice bran in diets on performance of broiler chicksen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bib355_a.pdfบทคัดย่อ39.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.