Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1504
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนันทกร บุญเกิด-
dc.date.accessioned2008-08-21T02:29:50Z-
dc.date.available2008-08-21T02:29:50Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1504-
dc.descriptionผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.format.extent60334 bytes-
dc.format.extent1688225 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.subjectการเปลี่ยนแป้งมันสำปะหลังen
dc.subjectผลิตภัณฑ์โปรตีนสูงเพื่อเป็นอาหารสัตว์en
dc.titleการเปลี่ยนแป้งมันสำปะหลังโดยกระบวนการทางชีวภาพให้เป็นผลิตภัณฑ์โปรตีนสูงเพื่อเป็นอาหารสัตว์en
dc.title.alternativeBioconversion of cassava starch to high protein product to br used for animal feeden
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bib259.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.65 MBAdobe PDFView/Open
bib259_abs.pdfเอกสารฉบับย่อ58.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.