Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1504
Title: การเปลี่ยนแป้งมันสำปะหลังโดยกระบวนการทางชีวภาพให้เป็นผลิตภัณฑ์โปรตีนสูงเพื่อเป็นอาหารสัตว์
Other Titles: Bioconversion of cassava starch to high protein product to br used for animal feed
Authors: นันทกร บุญเกิด
Keywords: การเปลี่ยนแป้งมันสำปะหลัง;ผลิตภัณฑ์โปรตีนสูงเพื่อเป็นอาหารสัตว์
Issue Date: 2000
Description: ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1504
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bib259.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.65 MBAdobe PDFView/Open
bib259_abs.pdfเอกสารฉบับย่อ58.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.