Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1504
Title: | การเปลี่ยนแป้งมันสำปะหลังโดยกระบวนการทางชีวภาพให้เป็นผลิตภัณฑ์โปรตีนสูงเพื่อเป็นอาหารสัตว์ |
Other Titles: | Bioconversion of cassava starch to high protein product to br used for animal feed |
Authors: | นันทกร บุญเกิด |
Keywords: | การเปลี่ยนแป้งมันสำปะหลัง;ผลิตภัณฑ์โปรตีนสูงเพื่อเป็นอาหารสัตว์ |
Issue Date: | 2000 |
Description: | ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1504 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bib259.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
bib259_abs.pdf | เอกสารฉบับย่อ | 58.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.