Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1337
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเรณู ขำเลิศ-
dc.date.accessioned2008-08-18T09:00:10Z-
dc.date.available2008-08-18T09:00:10Z-
dc.date.issued2545-
dc.identifier.citationSUTL : มทส สวทก.พ72 10.3.3 ร73ค9 2545en
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1337-
dc.format.extent3598251 bytes-
dc.format.extent120264 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectระดับคาร์โบไฮเดรตในยอดมะม่วงen
dc.subjectสารอินทรีย์ที่มีโมเลกุลขนาดเล็กen
dc.subjectcarbohydrate content in mango treateden
dc.titleรายงานการวิจัยโครงการการศึกษาระดับคาร์โบไฮเดรตในยอดมะม่วงที่ได้รับสารอินทรีย์ที่มีโมเลกุลขนาดเล็ก และธาตุอาหารพืชบางธาตุโดยชนิดและปริมาณต่างกันen
dc.title.alternativeStudies on carbohydrate content in mango treated with different kinds and levels of simple molecules of organic acids and some nutrient elementsen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BIB437_A.pdfบทคัดย่อ117.45 kBAdobe PDFView/Open
BIB437_F.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.