Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1284
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอุษา เผื่อนกลาง-
dc.date.accessioned2008-08-16T15:23:57Z-
dc.date.available2008-08-16T15:23:57Z-
dc.date.issued2542-
dc.identifier.isbn9747359324-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1284-
dc.format.extent344420 bytes-
dc.format.extent76895 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectถั่วเขียวen
dc.subjectพืชไร่en
dc.titleการปรับปรุงพันธุ์ถั่วเขียวโดยใช้องค์ประกอบผลผลิตและลักษณะทางลำต้นen
dc.title.alternativeMungbean improvement through yield components and agronomic charactersen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีการผลิตพืช-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
usa_abstract.pdfบทคัดย่อ75.09 kBAdobe PDFView/Open
usa_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม336.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.