Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1284
Title: การปรับปรุงพันธุ์ถั่วเขียวโดยใช้องค์ประกอบผลผลิตและลักษณะทางลำต้น
Other Titles: Mungbean improvement through yield components and agronomic characters
Authors: อุษา เผื่อนกลาง
Keywords: ถั่วเขียว;พืชไร่
Issue Date: 2542
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1284
ISBN: 9747359324
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
usa_abstract.pdfบทคัดย่อ75.09 kBAdobe PDFView/Open
usa_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม336.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.