Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1255
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปทุมพร โสตถิรัตนพันธุ์ | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-16T13:58:24Z | - |
dc.date.available | 2008-08-16T13:58:24Z | - |
dc.date.issued | 2546 | - |
dc.identifier.isbn | 9745332682 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1255 | - |
dc.format.extent | 3697282 bytes | - |
dc.format.extent | 56454 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | ผลของการเติมรำข้าวดิบและรำข้าว | en |
dc.subject | รำ ข้าว | en |
dc.title | ผลของการเติมรำ ข้าวดิบและรำ ข้าวที่ใช้ด่างต่อลักษณะทางกาย | en |
dc.title.alternative | EFFECTS OF NATIVE RICE BRAN AND ALKALINETREATED | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.level | ดุษฎีบัณฑิต | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
patumporn_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 55.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
patumporn_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.