Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1255
Title: ผลของการเติมรำ ข้าวดิบและรำ ข้าวที่ใช้ด่างต่อลักษณะทางกาย
Other Titles: EFFECTS OF NATIVE RICE BRAN AND ALKALINETREATED
Authors: ปทุมพร โสตถิรัตนพันธุ์
Keywords: ผลของการเติมรำข้าวดิบและรำข้าว;รำ ข้าว
Issue Date: 2546
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1255
ISBN: 9745332682
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
patumporn_abstract.pdfบทคัดย่อ55.13 kBAdobe PDFView/Open
patumporn_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.