Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1250
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPatcharin Siringan-
dc.date.accessioned2008-08-16T13:47:55Z-
dc.date.available2008-08-16T13:47:55Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.isbn9745334294-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1250-
dc.format.extent1973874 bytes-
dc.format.extent141315 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectPROTEINASES IN INDIAN ANCHOVYen
dc.titleCharacteristics of endogenous proteinases in indian anchovy (Stolephorus spp.)en
dc.title.alternativeคุณลักษณะของโปรตีนในปลากะตัก(Stolephorus spp.)en
dc.typeThesisen
dc.degree.levelวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
พัชรินทร์ ศิริงาน_abstract.pdfบทคัดย่อ138 kBAdobe PDFView/Open
พัชรินทร์ ศิริงาน_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.