Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1250
Title: | Characteristics of endogenous proteinases in indian anchovy (Stolephorus spp.) |
Other Titles: | คุณลักษณะของโปรตีนในปลากะตัก(Stolephorus spp.) |
Authors: | Patcharin Siringan |
Keywords: | PROTEINASES IN INDIAN ANCHOVY |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1250 |
ISBN: | 9745334294 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
พัชรินทร์ ศิริงาน_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 138 kB | Adobe PDF | View/Open |
พัชรินทร์ ศิริงาน_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.93 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.