Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1250
Title: Characteristics of endogenous proteinases in indian anchovy (Stolephorus spp.)
Other Titles: คุณลักษณะของโปรตีนในปลากะตัก(Stolephorus spp.)
Authors: Patcharin Siringan
Keywords: PROTEINASES IN INDIAN ANCHOVY
Issue Date: 2004
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1250
ISBN: 9745334294
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
พัชรินทร์ ศิริงาน_abstract.pdfบทคัดย่อ138 kBAdobe PDFView/Open
พัชรินทร์ ศิริงาน_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.