Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1248
Title: ผลของการเสริมConjugated Iinoleic acid(CLA)ในอาหารไก่ไข่ต่อองค์ประกอบของกรดไขมันในไข่แดงและสมรรถภาพการผลิตของไก่ไข่
Other Titles: EFFECTS OF CONJUGATED LINOLEIC ACID (CLA)SUPPLEMENTATION IN LAYER DIETS ON FATTY ACID COMPOSITIONS OF EGG YOLK AND LAYER PERFORMANCES
Authors: สุรัสสา สมิตะโยธิน
Keywords: ผลของการเสริมConjugated Iinoleic acid(CLA)ในอาหารไก่ไข่
Issue Date: 2547
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1248
ISBN: 9745334637
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
สุรัสสา_abstract.pdfบทคัดย่อ150.68 kBAdobe PDFView/Open
สุรัสสา_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม748.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.