Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1248
Title: | ผลของการเสริมConjugated Iinoleic acid(CLA)ในอาหารไก่ไข่ต่อองค์ประกอบของกรดไขมันในไข่แดงและสมรรถภาพการผลิตของไก่ไข่ |
Other Titles: | EFFECTS OF CONJUGATED LINOLEIC ACID (CLA)SUPPLEMENTATION IN LAYER DIETS ON FATTY ACID COMPOSITIONS OF EGG YOLK AND LAYER PERFORMANCES |
Authors: | สุรัสสา สมิตะโยธิน |
Keywords: | ผลของการเสริมConjugated Iinoleic acid(CLA)ในอาหารไก่ไข่ |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1248 |
ISBN: | 9745334637 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
สุรัสสา_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 150.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
สุรัสสา_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 748.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.